Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak se mi asi podařilo popsat pobyt v maledivském resortu jako úplně nezáživný opruz - to záměr nebyl; budu to muset napravit v nějakém dalším článku. I ten resort má více stránek a o všech jsem tu nepsala. I těch pár dnů je skvělých zrovna v lednu, když je doma hrozná kosa (jsme teplomilové). Maledivy jako takové mi rozhodně jako opruz nepřipadají (viz ostatně i první moje maledivská reportáž o Malé) - plánuji o nich článků rozhodně víc.

0 0
možnosti
JS

ta chatička nepatřila předpokládám k resortu? Ta by se mi líbila :-) Ale resorty mají svá plus to je bez diskuze, pokud chce člověk relaxovat tak ideální.

0 0
možnosti
JZ

Neprijemne sterilni Maledivy. Ja se radeji projdu nasim ceskym rajem to na pohled. Tu stara pneumatika, tamhle dokonce dve, po par krocich vyslouzila lednicka vlevo a prohnila matrace vpravo, raj navic vkusne doladen ruznobarevnymi petkami ruzne velikosti a jinymi pestrymi plasty. A zapady slunce maji u nas, na rozdil od tech cizokrajnych, vysokou umeleckou uroven. Do ciziny obcas vyjedu pouze proto, abych se ujistil, ze u nas doma je prece jenom vsechno lepsi a hezci, hlavne daleko bezpecnejsi a nasi koprovku nam cely svet muze jenom zavidet.

0 0
možnosti

Sterilní jsou jen resorty, určitě ne celé Maledivy - tam najdete takových petek a zákoutí s odpadky, že mohou i s tou naší zemičkou soutěžit :) Nemám nic proti cestám po Čechách, také je podnikáme a umím si klidně představit, že nikam jinam nejezdím a rozhodně u toho nestrádám. Na druhé straně cestování je super, je zábavné a rozšíří obzory; myslím, že vůbec neškodí rodnou hroudu občas opustit, pokud to jde.

1 0
možnosti

Morskemu zivotu bude venovany samostatny clanek  o jedovatem postriku jsme se docetli a pak si ho dali dohromady s chudakem chrobakem.

0 0
možnosti

Mě zarazilo to "hromadný jedovatý postřik" - to zní jako by tam jezdily po resortu čety bojující s hmyzem. Je pravda, že na pokoji mají nějaký repelent, ale ten najdete v hotelech skoro po celém světě.

V rezortech žádné velké plochy se sladkou vodou nenajdete, takže i komáři tam nehrozí.

0 0
možnosti

Když tak čtu Váš blog, tak to asi nebyl nic moc zážitek. Popisujete jenom ostrov, ale o krásách, které se skrývají v moři, ani slovo. Škoda. To je to, kvůli čemu tam spousta lidí jezdí (i opakovaně).

P.S. Na ten "hromadný jedovatý postřik" jste přišli díky tomu chrobáku na pláži?

0 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 14,16
  • Průměrná čtenost 576x
Po mnoha letech v nejrůznějších zaměstnáních jsem zakotvila jako OSVČ a vrátila se ke svému staronovému koníčku - češtině (tu jsem ostatně i vystudovala) jako korektorka českých textů. Kromě toho píšu - třeba tenhle blog nebo pohádky. 

V posledních letech mě "chytlo" cestování a poznávání nových kultur a světů, chtěla bych v něm pokračovat, dokud finance a zdraví dovolí. 

*********

http://www.dobretexty.cz 

(české korektury a něco o psaní bakalářských prací)

******

http://www.punove.webnode.cz

 (pohádky o zvláštních modrých konících - půních)

*********?

https://www.ukormorana.cz

(numerologické rozbory)